Naujienos

Išskirtinė galimybė Laukuvos mokiniams

Written on .

20201002 143124Mes nuolat susiduriame su begale iššūkių. Vieni norime juos įveikti ir sugebame pagauti „sėkmės paukštę“, kiti paprasčiausiai leidžiame dienas tikėdamiesi, kad kas nors kitas mumis pasirūpins.
Savo sėkmės istorija su gimnazijos mokiniais pasidalijo prieš 19 metų Laukuvoje mokęsis Mindaugas Zakaras. Nors gal tai ne sėkmės, o darbštumo ir didelio užsispyrimo rezultatas: paauglystėje važinėjant iš Laukuvos į Klaipėdą kaskart išmokti 100 vokiečių kalbos žodžių, šešiolikos metų jau gyventi savarankiškai dideliame mieste, mokytis vienoje geriausių Lietuvos gimnazijų ir tuo pat metu dirbti... Kaip sako Mindaugas, norint ko nors pasiekti, nepakanka įdėti 100 procentų pastangų. Nuolat atsiras kas dirbs truputį daugiau ir bus priekyje. Tad jo sėkmės formulė - 120 proc. pastangų tiek dirbant, tiek mokantis.


Nieko keisto, kad šiandien Mindaugas vadovauja milijoninius projektus vykdančiai UAB ,,MT Group“, kuri užsiima dujotiekių, naftotiekių statyba 6 Europos šalyse, pagal specialius užsakymus teikia metalo gaminius svarbiems užsienio valstybių objektams.

Laukuvos mokiniams M. Zakaras suteikia išskirtinę galimybę įsidarbinti vasarą, studijuojant Vilniuje atlikti praktiką, o baigus studijas įsidarbinti MT Group įmonėse. Norint šiuo pasiūlymu pasinaudoti reikia nedaug – tik labai gerai mokytis. Mokymosi ir žinių svarba mokiniai galėjo įsitikinti susitikime su MT Group atstovais – du viktorinų laimėtojai gavo po nešiojamąjį kompiuterį Asus; kitų smulkesnių prizų net nesuskaičiuotume.
Besidomintys šia galimybe turėtų siųsti motyvacinį laišką įmonei el. paštu
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba susisiekti su manimi, gimnazijos direktoriumi.

                                                                                                                                                                                   Stasys Baubkus,
                                                                                                                                                                                   buvęs Mindaugo Zakaro klasės vadovas

 

Spausdinti