Naujienos

Šilalės r. Laukuvos Norberto Vėliaus gimnazijos merginų tinklinio ir merginų kvadrato komandų triumfas 2019-2020 m. m. Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių mokyklų varžybose

Written on .

2020 02 14 2Jau tapo tradicija fizinio ugdymo mokytojams mokslo metų pradžioje suplanuoti ir užregistruoti gimnazijos komandas į Šilalės r. mokyklų žaidynes.

Šiais mokslo metais sportinė sėkmė buvo palanki laukuviškiams: kvadrato varžybose (gim. 2007 m. ir jaunesnių) berniukų ir mergaičių komandos iškovojo pirmąsias vietas. Tinklinio merginų komanda (gim. 2003 m. ir jaunesnių) taip pat rajoninėse varžybose buvo pirmos ir užsitikrino teisę žaisti zoninėse varžybose. Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių mokyklų zoninėse varžybose kvadrato vaikinų ir merginų komandos iškovojo pirmąsias vietas, o tinklininkės, užėmusios antrąją vietą, užsitikrino dalyvavimą tarpzoninėse varžybose.

Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių mokyklų tarpzoninėse varžybose merginų tinklinio ir mergaičių kvadrato komandos iškovojo pirmąsias vietas ir pateko į finalines varžybas.

Finalinėse 2019-2020 m. m. Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių mokyklų varžybose mūsų gimnazijos merginų tinklinio komanda iškovojo pirmąją vietą ir tapo Lietuvos čempionėmis. Kvadrato mergaičių komanda užėmė antrąją vietą.

Nueiti trys etapai, įveikta daug komandų, sužaista daug įtemptų varžybų. Esame laimingos bei džiaugiamės laimėjimais, kurie garsina mūsų gimnaziją Lietuvoje.

 

Šilalės r. Laukuvos Norberto Vėliaus gimnazijos fizinio ugdymo mokytoja metodininkė
Ingrida Girčienė

Spausdinti