Naujienos

Vasario 16-osios minėjimas gimnazijoje

Written on .

2020 02 14

Valstybės, kaip ir žmogaus, gyvenimas matuojamas gimtadieniais. Vasario 16 – Lietuvos Valstybės atkūrimo diena. Jau iš anksto siūlėme idėjas, kaip pažymėti 102-ąjį Lietuvos valstybės gimtadienį. Minčių buvo daug, tačiau labiausiai visiems patiko viena – rengtis mūsų vėliavos spalvomis: geltona, žalia, raudona.

Spalvomis žaidėme linksmai ir išradingai nuo antradienio iki penktadienio. Užkrėsti šia veikla buvo visi – nuo ikimokyklinukų iki mokytojų.

Na, o penktadienį sujungėme visas tris spalvas, ir klasės pristatė, ką šiomis šventinėmis dienomis nuveikė. Pristatymuose mokiniai ir mokytojai parodė nuotraukose užfiksuotas akimirkas, kaip įprasmintos šios spalvos. Netrūko originalumo – nuotraukose buvo parodyta gamta, spalvingos daržovės, net automobiliai. Pabaigoje sužinojome, ką šios spalvos reiškia mūsų mokytojams, ir dalyvavome mini viktorinoje, „Ar pastebite detales?“. Šventę šiemet atšventėme ypač smagiai: žaidėme žaidimus, dainavome, dalinomės gimtadienio dovanas. Labiausiai džiugina tai, kaip aktyviai ir linksmai visa mokyklos bendruomenė įsijungė į šį gimtadienio minėjimą.

Klasių pristatymus galima peržiūrėti čia.

Istorijos mokytoja
Asta Girgždienė

Spausdinti