Naujienos

Erasmus+ KA1 projekto mokymai Italijoje

Written on .

IMG 20231106 WA0037   2023 m. spalio 30 – lapkričio 3 dienomis grupė mokytojų iš Šilalės rajono Laukuvos Norberto Vėliaus gimnazijos - Asta Racevičienė, Neringa Bankauskienė, Rita Kėblienė ir Ernestas Burčas - dalyvavo tarptautiniuose mokymuose „OUTDOOR LEARNING. Teachers and staff team building - working together and build cooperation projects“ Soverato mieste, Italijoje, kuriuos organizavo JUMP Association International Teachers Training Academy. Veiklos su kolegomis iš užsienio suteikė galimybę pažinti ne tik Italijos, bet ir kitų šalių kultūrą, švietimo sistemų ypatumus, pasidalyti turima patirtimi bei įgyti naujos. Šiuose kursuose buvo mokoma, kaip suburti stiprias komandas, kurios siektų bendrų tikslų, gebėtų efektyviai planuoti ir vykdyti sėkmingą komandinį darbą įgyvendinant planus. Mokymų metu organizuotos įvairios veiklos netradicinėse erdvėse akivaizdžiai įrodė komandinio darbo privalumus. Sėkminga komanda ugdymo procese - geresni mokymo ir mokymosi rezultatai.   Dalyvavimas šiuose mokymuose bei įgyta patirtis padės taikyti įvairias mokymo metodikas ir komandinio darbo būdus bei leis kūrybiškiau organizuoti ugdymo(si) procesą.

   Erasmus+KA1 projektas“ „Asmenybės ūgčiai palanki komanda“ (Nr. 2023-1-LT01-KA122-SCH-000132177) finansuojamas remiant Europos Komisijai.

   „Projektas finansuojamas Europos Sąjungos lėšomis. Tačiau išreiškiamas požiūris ar nuomonė yra tik autoriaus (-ių) ir tai nebūtinai atspindi Europos Sąjungos ar Švietimo mainų paramos fondo požiūrį ar nuomonę. Nei Europos Sąjunga, nei dotaciją teikianti institucija negali būti laikoma už juos atsakinga“.

Mokymų dalyviai

Spausdinti